تولید سالیانه شیر

به نظر می رسد مقدار و ترکیب شیر تولید شده توسط گاوهای شیری بیشتر توسط ریتم های بیولوژیکی داخلی سالانه تنظیم می شود تا عوامل محیطی.

تحقیقات نشان می دهد که به نظر می رسد ریتم های بیولوژیکی داخلی و سالانه بیش از عوامل محیطی مانند گرما و رطوبت بر میزان و ترکیب شیر در گاوهای شیری تأثیر می گذارد.

به گفته محققان کالج علوم کشاورزی پن استیت، یافته‌های این مطالعه مهم است زیرا آنها بهتر به تولیدکنندگان اطلاع می‌دهند که از گاوهای خود چه انتظاری داشته باشند. آگاهی دقیق تر از ریتم گاوهایشان به دامداران اجازه می دهد تا در مورد اثربخشی استراتژی های مدیریت بهتر قضاوت کنند.

ترکیب شیر ایالات متحده تجزیه و تحلیل شد.

محققان اطلاعات ترکیب ملی شیر را از سال 2000 تا 2015، که از خدمات بازاریابی کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده به دست آوردند، و سوابق مربوط به 1684 گاو در 11 گله شیری پنسیلوانیا از سال 2002 تا 2011 تجزیه و تحلیل کردند.

ایزاک سالفر، محقق ارشد، دانشجوی دکترای علوم دامی، می‌گوید: «به‌طور میانگین، تولید شیر در آوریل، تولید چربی و پروتئین در فوریه، غلظت چربی در ژانویه و غلظت پروتئین در دسامبر به اوج خود رسید.» و ریتم‌های سالانه تولید شیر و غلظت چربی و پروتئین بدون توجه به منطقه به طور مداوم رخ می دهد.

سالفر گفت که تا همین اواخر، تولیدکنندگان لبنیات تولید شیر را تحت تأثیر تأثیرات فصلی می دانستند. آنها فکر می کردند که گاوها فقط به محیط و شرایط خود واکنش نشان می دهند.

او گفت: “اما تحقیقات ما ما را به این باور می رساند که گاوها تغییرات قابل پیش بینی در فیزیولوژی خود دارند که منجر به تغییرات منظم در تولید شیر می شود.” “این در حال تغییر نحوه تفکر ما در مورد تغییرات فصلی در تولید شیر از پاسخی به محیط به یک عنصر فیزیولوژیکی گاو است.”

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *