غربالگری آنتی بیوتیک در شیر

صنایع لبنی موظف است اطمینان حاصل کند که آنتی بیوتیک هایی که ممکن است در شیر حیوانات تحت درمان وجود داشته باشد به طور مؤثر مدیریت شوند تا اطمینان حاصل شود که آنها در محصولات لبنی بالاتر از حد مجاز وجود ندارند.

یکی از این روش ها غربالگری معمول شیر مزرعه و تانکر با استفاده از کیت های تست سریع تجاری موجود است. چنین روش هایی راهنمایی در زمان واقعی در مورد مناسب بودن شیر برای فرآوری ارائه می دهند.

فرتاک طب کیت های آزمایشی را ارائه می دهد که می تواند برای غربالگری باقی مانده آنتی بیوتیک در شیر استفاده شود.

روش‌های غربالگری عموماً آزمایش‌های کیفی هستند و یک نتیجه مثبت یا منفی برای نشان دادن وجود یا عدم وجود باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک خاص در شیر یا فرآورده‌های لبنی نشان می‌دهند.

تست های غربالگری به دو روش تست طیف گسترده یا باریک تقسیم می شوند. یک آزمایش طیف وسیع طیفی از کلاس‌های آنتی‌بیوتیک (مانند بتالاکتام‌ها، سفالوسپورین‌ها، آمینوگلیکوزیدها، ماکرولیدها، تتراسایکلین‌ها و سولفونامیدها) را شناسایی می‌کند، در حالی که یک آزمایش طیف باریک تعداد محدودی از کلاس‌ها را تشخیص می‌دهد.

 

 

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *